MEIJER PRODUCTS & CO
  "ontwerpers die het zelf kunnen maken"

   Tel:0514-581864  Mob: 06-55340785  Email: meijerproducts@home.nl

Wie zijn wij?

 

Meijer Products  (René, Bertje Meijer en partners).

Bureau voor interieurarchitectuur en industrieel/product ontwerp.

 

Ons credo:        Het kan aardiger/menselijker.

                        Het kan efficiënter en daardoor commerciëler.

Met een combinatie van een technische, sociale en commerciële achtergrond ontwerpen en produceren wij tientallen producten, in allerlei materialen en van high tech tot klassiek. Door het zelf te produceren weten we wat er kan en kunnen we sneller ontwerpen. Ook zijn er door het zelf te kunnen produceren aanzienlijke kostenbesparingen door te voeren en is er minder overleg nodig.

We willen uiteraard mooie producten maken, maar zeker voor de zakelijke markt moeten deze ook een meerwaarde hebben. Efficiënt en ergonomisch in gebruik, maar ook praktisch in het gebruik van dure m². Voor een particulier zijn er uiteraard andere uitgangspunten, maar ook daar is het sympathiek om zo strak mogelijk in prijs te kunnen leveren.

Enkele voorbeelden voor de zakelijke markt, DIT IS GEEN LUXE MAAR WINST:

·Een gebouw aan de binnenkant voorzien van akoestisch afscheiding tevens kastenwanden in plaats van bouwkundige binnenmuren. Hierdoor kan er aanzienlijk op de bouwkosten worden bespaard. Er ontstaat een flexibele inrichting en worden dure m² optimaal benut.

 

·Ook onze kasten concurreren met wat standaard in de handel is. Op dezelfde grondoppervlakte hebben onze kasten 45% meer inhoud. Daardoor kan je bij grote projecten grote besparingen op het aantal kasten doorvoeren. Dit scheelt ook weer heel veel m² en daardoor kunnen de kosten per werkplek goedkoper zijn.

  

·Onze verrijdbare werkplekken c.q. vergadertafels, afscheidingen, productpresentaties zijn over het algemeen gebruiksvriendelijk en makkelijk door één persoon hanteerbaar.

 

·De werkeilanden/postverwerkingskasten hebben het doel van het centraliseren van apparatuur en leidingwerk en een beter voorraadbeheer.

  

·Elke klant krijgt zijn/haar eigen maatwerk producten naar wens bijv. in eigen huisstijl. Deze producten worden gemaakt na een gedegen onderzoek en een goed programma van eisen. De gebruiker staat bij ons centraal, daarna komen pas de ontwerpen.

Wij durven te stellen dat onze maatwerk producten zeker wat prijs/kwaliteit concurreren met de 'standaard' producten. Maar het heeft nog een extra, het zijn JOUW producten.

Beperkingen zijn er haast niet.

Spreekt dit u aan? Bel of mail en we maken een afspraak.

We kunnen u uitgebreid documentatie en allerlei materialen later zien in onze studio/ werkplaats.

Ook kunt u daadwerkelijk een bezoek brengen aan enkele opgeleverde projecten. Dan kunt u werkelijk ervaren hoeveel liefde we in het project/product stoppen.

Heeft u interesse in een AGENTSCHAP of zou u als TUSSENPERSOON willen functioneren, laat het ons weten alstublieft.

Enkele klanten die u voor gingen:

Dommerholt Advocaten, Univé Verzekeringen, Wetsus watertechnologie, AVK Plastics, Waalboog zorgcentrum, Bright-Spark, AVM Accon, Gem Heemstede, Ecostyle, Noorderpoort, Buitengoed Fredeshiem, ect.

Met vriendelijke groet René en Bertje Meijer.